- Keseorangan @ Kesepian -

Thursday, November 12, 2009 at 10:22 AM
Haish...bujang la katakan....hurm, bdk bilik aku ni plak dah terkemaju ke depan....bia le die dgn dunia dia....kau belum tau lagi tatkala zaman kejatuhan melanda.... aku bkn nk kondem tpi peringatan je.... klu ade jodoh ok la 2....bukan main lagi.. pg2 dah bgun dan dialog yg lebih kurang ini berlangsung

Aku : ai nak gi mane

Z : BP

Aku : Bt pe? cari tiket ke?

Z : SHOPPING

Aku : (dalam ati kate....hurm, gi dating ni...dan aku tau sape)...

Aku plak gini je la...sorg dan sepi...selalu...bukan kdg2...tatkala aku add org kt fb / fs / ms...hurm, asal nmpk ayu atau aku bkenan sket je status : IN RELATIONSHIP @ ITS COMPLICATED.... pas2 de je la gmbr dgn pakwe....suke hati korg la...menjatuhkan saham sendiri.... nnti dah clash bru menggelupur ... dah bekas org....

Dah mcm protes plak aku.. x la...2 hati aku berkata...biarkan je... bile la agak2 aku nk bru bjumpa ni ye... syukur aku dilahirkan sbgai lelaki... sekurang2nya kalau aku lambat sedikit pn x mngapa... tpi 2 la kn...aku pn ade ati n perasaan jg...tpi, masih x kutemu...yg ad sdg ku adjuz pn nmpkny akn memberikan hasil yg negatif....

Luahan hati yang sepi / x prnh berhenti mencari --- > erti hidup dan melengkapkn hidup...

Dalam sanubari aku ni berkata " SEMOGA KAU AKAN BERTEMU JUGA NANTI DENGAN PEREMPUAN YANG SUDI MENDENGAR DAN MENYIMPAN RAHSIA2 KAU...DAN ISI HATI KAU DGN IKHLAS DAN SUCI "

-sekian-

4 Komentar

  1. IR NaDzALiK Says:

    aku cam leh teka je sape si Z neh..ngeheheheh..

  2. Anonymous Says:

    biarlah X & Y...
    dlu klau org dating ckp mcm2..
    skang tkena ats hidung sendiri...
    klau org clash ckp " diorang kapel mcm main2"..
    wait & c la...
    huhu

  3. Anonymous Says:

    Jemput baca artikel Saiful Islam....

    Sebelum Dibius Cinta

    http://saifulislam.com/?p=4603

  4. jgn terlalu...bercakap pasal org laen..